Contact en reserveren

De actuele beschikbaarheid van villa De Potten 93 kunt u bekijken op de pagina Beschikbaarheid. Aankomst- en vertrekdagen zijn normaal vrijdag en maandag. Afhankelijk van het seizoen en feestdagen zijn andere aankomst- en vertrekdagen mogelijk. Een weekend is van vrijdag – maandag, een midweek is van maandag – vrijdag, een week is vrijdag-vrijdag of maandag-maandag. Aankomsttijd is vanaf 15.00 uur, vertrektijd is tot uiterlijk 10.00 uur op de dag van vertrek.

Heeft u vragen, wilt u een gedetailleerde aanbieding of wilt u onze villa reserveren? Neemt u dan contact met ons familie Kroon, op. Wij geven u graag vrijblijvend een persoonlijke aanbieding. Ons telefoonnummer is 0031 6 41 62 59 27. Mailen kan via ons e-mailadres: depotten93@gmail.com.

Contact of een aanvraag kan ook eenvoudig, snel en vertrouwd via onze advertentie op de (Duitse) website van Traum-Ferienwohnungen. In het Nederlands, Duits of Engels. U betaalt via deze advertentie geen servicekosten aan de website Traum-Ferienwohungen: www.traum-ferienwohnungen.de/163504.

Wij adverteren ook op HomeAway: www.homeaway.nl/vakantiewoning/p832077

Wij adverteren ook op www.holland-vakantiehuis.nl